Obchod


© 2011 SPORT 2000 & TOUR SPORT  |  implementace NOBEL SYSTEM  |  běží na Joomla!  |  
Velká cena Fajťáku 2011 Tisk Email

Nedělní počasí bylo ideální a tak závod byl ve znamení krásného slunného počasí. V loňském ročníku se velmi osvědčila časovka na Ambrožný a zpět proto i letos byl tento závod velmi silně obsazen. Oproti loňskému ročníku byla PRIZE MONEY 3.000.- CZK. Vypsána za nejlepší čas součtu časů z XC závodu i z časovky na Ambrožný.

Tradiční dětská kategorie byla rekordně obsazena a zúčastnilo se jí na 70 dětí!!!

Všechny děti si to patřičně užívali a bezprostředně se radovaly ze svých výkonů a vyhraných cen. Rodiče své ratolesti patřičně podporovali. Všichni opět přislíbili účast i v příštím ročníku. Kategorie XC byla patřičně okořeněna účastí úřadujícího mistra ČR v marathonu Pavlem Boudným z Česká Spořitelna Specialized MTB Teamu stejně jako Janem Jobánkem z Merida bike teamu. 7 náročných kol na suché trati v terénu  XC trati zvládnul nejlépe právě Pavel Boudný v čase 1.01.07. Časovka na vrchol Ambrožný 640 m. byla rovněž velmi silně obsazena a byla výzvou pro mnoho místních i elitních borců v několika kategoriích. O vítězi se rozhodovalo na cílové rovince a tentokráte byl lepší Jan Jobánek. V součtu časů si ale PRIZE MONEY odvážel Pavel Boudný. Celkový počet závodníků pak přesáhnul 140 účastníků.

Již nyní se těšíme na další ročníky a tedy nezbývá než poděkovat všem závodníkům a sponzorům, kteří přispěli k úspěšnému uspořádání závodu. Velké poděkování zaslouží rovněž SKI KLUB Velké Meziříčí a všichni dobrovolníci, kteří dokázali aktivně pomoci při organizaci závodu.

zdroj: NovinyVM.cz, napsal: Jiří Kuřátko

Aktualizováno Pátek, 15 Březen 2013 09:22
 

Dárkový pass

Reklama

Shop-sport.cz
Shopkolo

Dárkový poukaz

Facebook